Líbí se vám toto fórum?
+4
JIMI
Iky
failos
exodus45
8 posters
Strana 1 z 1
Líbí se vám toto fórum?
Líbí se vám toto fórum?
Líbí se vám toto fórum? Do tohoto tématu pište i případné návrhy na zlepšení.
Re: Líbí se vám toto fórum?
fórum je sice dobré, ale příde mě trošku buzerace že člověk musí jít na jinou stránku
failos- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 6
hej, mě to vůbec nevadí. Přijde mi to navíc mnohem přehlednější a výhodnější... Sice se člověk musí regnout, ale dovoluje to mnohem větší kontrolu nad domluvou jinou než na skypu
Iky- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 32
To regnutí vážně není problém no, zase tak moc času to nezabere Jinak jsem s tímhle fórem spokojený a je to podle mě lepší než mít to herní..
Hráči ze SyErra to mají horší v tom, že to nemají nastavené jako externí fórum v travianu, proto chápu, že pro ně to může být vcelku opruz chodit na další stránku.
Jen pro úplnost, my z Ai fórum ve hře nemáme, po kliknutí na fórum v travianu se nám otevře tahle stránka, takže pro nás je to automatické. Kdežto právě hráči ze SyErra mají i svoje herní fórum a tady musí chodit zvlášť.
Hráči ze SyErra to mají horší v tom, že to nemají nastavené jako externí fórum v travianu, proto chápu, že pro ně to může být vcelku opruz chodit na další stránku.
Jen pro úplnost, my z Ai fórum ve hře nemáme, po kliknutí na fórum v travianu se nám otevře tahle stránka, takže pro nás je to automatické. Kdežto právě hráči ze SyErra mají i svoje herní fórum a tady musí chodit zvlášť.
JIMI- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 50
když jsi to dáte do oblíbených tak stačí 2x kliknout a jsem tady ani se nemusím pořád přihlašovat si mě pamatuje
ptical2- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 24
jasný, říkám jen, že je blbý že musíš přejít na jinou stránku, jinak si nemůžu stěžovat.
failos- Pretorián
No tam je to složitější otevřít travina, Gtm tohle forum a Skype ..kvůli jedné hře mě tolik záložek, ale nějak moc mi to nevadí
sopajs- Pretorián
Taky jsem mnohem radši za tohle fórum, travian fórum je mnohem jednodušší. Tady je to přehlednější, navíc se nikomu nestane, že si zavře posílání útoku, když se rozhodne jít na fórum. )
Nadie - Aristin- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 14
Na mobilu to je taky hezky přehledné. Určitě palec nahoru.
vtx- Pretorián
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: