off akce MK 21.3
3 posters
Ai :: Sektory :: Sektor 03 - Jih
Strana 1 z 1
off akce MK 21.3
Ahoj, vím že je to na rychlo, proto nebudeme domlouvat dvojice, proste si vyberte nektery z cilu a poslete na neho svoje jednotky.
Cíle jsou:
Tigurini
Tissier
z aliance MK.
Jak jsem řekl, vyberte si jednoho z nich a pošlete útok alespoň na 3 vesnice, ideálně na 5. Pokud půjdete ostrý, tak 1 ostrý a 4 faky na ostatní vesnice tohoto hráče. Takto se sníží riziko na minimum i kdyby šli jen 2 hráči na off akci..
Dopad útoků ve čtvrtek 21.3.2013 v doporučený čas mezi 2:00 až 4:00 ráno
Navrhnul bych aby náš sektor šel spíš až na ty 4 hodiny, ať to co nejvíce hráčů ještě jakš takš stihne.
Jak už jsem říkal, vím že je to na rychlo, ale stihnout se to dá, takže se pokuste poslat co můžete. Kdyžtak jako fake můžete poslat i beranidlo místo katapultu, je to rychlejší a ani to obránce nemusí poznat, když veme v úvahu např. TH.
Hodím to i na fórum, takze kdyztak diskutujte tam.
JIMI
Cíle jsou:
Tigurini
Tissier
z aliance MK.
Jak jsem řekl, vyberte si jednoho z nich a pošlete útok alespoň na 3 vesnice, ideálně na 5. Pokud půjdete ostrý, tak 1 ostrý a 4 faky na ostatní vesnice tohoto hráče. Takto se sníží riziko na minimum i kdyby šli jen 2 hráči na off akci..
Dopad útoků ve čtvrtek 21.3.2013 v doporučený čas mezi 2:00 až 4:00 ráno
Navrhnul bych aby náš sektor šel spíš až na ty 4 hodiny, ať to co nejvíce hráčů ještě jakš takš stihne.
Jak už jsem říkal, vím že je to na rychlo, ale stihnout se to dá, takže se pokuste poslat co můžete. Kdyžtak jako fake můžete poslat i beranidlo místo katapultu, je to rychlejší a ani to obránce nemusí poznat, když veme v úvahu např. TH.
Hodím to i na fórum, takze kdyztak diskutujte tam.
JIMI
JIMI- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 50
Re: off akce MK 21.3
Tak jak to dopadlo? Zdá se mi, že na tissiera jsem šla sama...
Hrisnik- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: off akce MK 21.3
:-) pěkně si mu to tam poboural...
Hrisnik- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 5
Ai :: Sektory :: Sektor 03 - Jih
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: