Skupina 3 - Tygr, Eldryn, Iky
4 posters
Ai :: Sektory :: Sektor 10 - Sever
Strana 1 z 1
Skupina 3 - Tygr, Eldryn, Iky
Ahojte kluci, myslím, že tohle by nám mohlo posloužit víc než žlutý ve hře na domlouvání našiich osobních prostě věcí...je t osice tak veřejně, ale prostě...myslím, že nám to usnadní práci
Takže, jak se domluvíme na Unlimited? já mám asi 140 katů a postavím další, bohužel arma to schytala mým blbým útokem, tkaže mám asi 1200 šermířů a asi 100 blesků, něco postavím, ale chtělo by to aby někdo to projel jako první, takže kdo půjde? A udělali bychom to tak, že bychom se vždycky tomu jednomu jakoby...pomohli složit na armu? Nebo jak? Máme ještě den na rozmyšlení, tak jedem, já musím poslat tak zítra v 23 - jde mi to tam asi 21 hodin
Takže, jak se domluvíme na Unlimited? já mám asi 140 katů a postavím další, bohužel arma to schytala mým blbým útokem, tkaže mám asi 1200 šermířů a asi 100 blesků, něco postavím, ale chtělo by to aby někdo to projel jako první, takže kdo půjde? A udělali bychom to tak, že bychom se vždycky tomu jednomu jakoby...pomohli složit na armu? Nebo jak? Máme ještě den na rozmyšlení, tak jedem, já musím poslat tak zítra v 23 - jde mi to tam asi 21 hodin
Iky- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 32
Re: Skupina 3 - Tygr, Eldryn, Iky
fuck it...tak jsem to solidně dosral. Neuvědomil jsem si, že to mám poslat už včera, takže super....Jak jste to poslali vy dva?
edit: tak jsem alespoň poslal 3x více faků, tak snad to pomůže no, příště bychom se mohli domlouvat dřív a rychleji...
edit: tak jsem alespoň poslal 3x více faků, tak snad to pomůže no, příště bychom se mohli domlouvat dřív a rychleji...
Iky- Imperián
no já jsem poslal cca 300 katů, 200 beranů, 3000 pálek. 4300 seker a 1000 teutonů
tygr33- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 19
áha, tak věřím, že to půjde já se postaral o faky, takže si myslím, že nebude vědět, kde defovat pořádně Jen do něj!
Iky- Imperián
Nakonec v pohodě ne? Příště se musíme dopředu domluvit..
Eldryn- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 23
Takže, domluva začíná pánové... Kdo jde první a na kolik naplánujeme útok? Já ještě musím turnájko vylepšit o úroveň či dvě, abych mohl poslat útok zase k té 4té (před tím nemám čas ) ale jinak jsem připraven a myslím, že to bude dobré! Takže, kdo jde první?
Iky- Imperián
klidně zase já...off cca jako minule
tygr33- Imperián
Ok, fajne, rozjedem to! Iky, na kolik to můžeš poslat? Ať se potkáme..
Eldryn- Imperián
Jinka kluci, klidně si každý můžete vzít jednu vesnici, pokud by defnul zrovna tu vaší ves, tak to možná schytáte všichni 3 :-) a na obilnou smrt není třeba tolik katů, takže pokud můžete raději udělejte 3x obilnou smrt + sundejte třeba sýpku a HB :-)
lensbred- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 114
Ok, tak jedem každej svojí!
Já si beru třeba: http://ts5.travian.cz/position_details.php?x=-11&y=163
Mám to tam akorát 15 hodin, dobře se to počítá..
Lensi, pouč mě, kolik je dostatek katů na obilný pole? Já jich momentálně mám na poslání jenom 120..
Já si beru třeba: http://ts5.travian.cz/position_details.php?x=-11&y=163
Mám to tam akorát 15 hodin, dobře se to počítá..
Lensi, pouč mě, kolik je dostatek katů na obilný pole? Já jich momentálně mám na poslání jenom 120..
Eldryn- Imperián
stačí 35 katu, aby spadli pole z 10 lvl na 0, ale raději tam dej 40 a ještě si udělej pár katu na faky, bude to třeba, je teřba aby jste fakovali jako splašený :-)
Takže 3x35=6 polí dole :-) když dáš dalších cca 40 dáš dolu i pekárnu a mlýn.
Takže 3x35=6 polí dole :-) když dáš dalších cca 40 dáš dolu i pekárnu a mlýn.
lensbred- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 114
oká, já si beru tohlensto :)http://ts5.travian.cz/position_details.php?x=-14&y=165
Předpokládám, že tygrovi zbývá ta hezká 4ka
Předpokládám, že tygrovi zbývá ta hezká 4ka
Iky- Imperián
nevidím v tom problém
tygr33- Imperián
Ai :: Sektory :: Sektor 10 - Sever
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: