Ai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Návrh z ali ALS a STM

3 posters

Goto down

Jste pro spolupráci s blokem ALS a STM?

Návrh z ali ALS a STM Vote_lcap100%Návrh z ali ALS a STM Vote_rcap 100% 
[ 3 ]
Návrh z ali ALS a STM Vote_lcap0%Návrh z ali ALS a STM Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Návrh z ali ALS a STM Vote_lcap0%Návrh z ali ALS a STM Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Celkem hlasů : 3

Návrh z ali ALS a STM Empty Návrh z ali ALS a STM

Příspěvek  exodus45 Sun Jan 06, 2013 7:59 pm

Ahoj, zdravím alianci Ai. Jsem diplomat z aliance ALS. Píšu ti, jelikož bych pro tebe mel jeden návrh. V našem sektoru se hodně rozšiřuje aliance IMR a IMR2. My máme spojenectví s alianci STM a pak tu jsou naše sesterské ali ALS2 a STM2. jak jistě víte jsme spíše defenzivní aliance a proto by jsme vám chtěli předložit tento návrh: potřebujeme všichni zničit alianci IMR jelikož víme, co plánují a to se týká i vás. Je ti určitě jasný jak to víme My nemáme moc šancí zřejmě se dobře umístit na serveru, ale jsme def a dohromady hodně silná def a později nás dobré defaře spolkne lepší ali, ale aby jsme se mohli dobře rozvíjet, potřebujeme zničit nebezpečí aliance IMR. Vy jste hodně útočná ali a my by jsme vám poskytli naši společnou defku, aby jste mohli zorganizovat likvidující útoky na ali IMR. Vesměs by šlo asi o 10 hráčů z jejich ali, zbytek není nebezpečnej. Tak co vy nato? S pozdravem diplomat lepiozo

exodus45
Admin

Poèet pøíspìvkù : 193

https://aitrav.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrh z ali ALS a STM Empty Re: Návrh z ali ALS a STM

Příspěvek  exodus45 Fri Jan 11, 2013 2:10 pm

tak jsem to změnil na hlasování, za mě jsem proti. Nemají co nabídnout a na některé jejich hráče od nás chodí útoky. Možná kdyby všechny 4 aliance jejich bloku se sloučili do jedné kde budou nejlepší hráči tak potom by se o tom dalo uvažovat

exodus45
Admin

Poèet pøíspìvkù : 193

https://aitrav.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrh z ali ALS a STM Empty hlasuji ne, protože

Příspěvek  amildur Fri Jan 11, 2013 3:12 pm

hráči, na které bychom měli utočit, jsou více jak den daleko, bylo by velmi obtížné na dakovou dálku bourat. Navíc deff, alli jak píše exodus45 není tak silná, při sloučení s výše jmenovanými, by to bylo zajímavější, ale i tak je cíl daleko a máme tu hodně jiných, nebezpečnějších.
lublin

amildur
Imperián
Imperián

Poèet pøíspìvkù : 29

Návrat nahoru Goto down

Návrh z ali ALS a STM Empty Re: Návrh z ali ALS a STM

Příspěvek  Darkman Fri Jan 11, 2013 6:58 pm

Pokud k IMR řeknu jednou ano k spojku , je tento návrh narosto bezpředmětný

Darkman
Imperián
Imperián