Návrh z ali ALS a STM
3 posters
Ai :: Vedení :: Diplomacie
Strana 1 z 1
Jste pro spolupráci s blokem ALS a STM?
Návrh z ali ALS a STM
Ahoj, zdravím alianci Ai. Jsem diplomat z aliance ALS. Píšu ti, jelikož bych pro tebe mel jeden návrh. V našem sektoru se hodně rozšiřuje aliance IMR a IMR2. My máme spojenectví s alianci STM a pak tu jsou naše sesterské ali ALS2 a STM2. jak jistě víte jsme spíše defenzivní aliance a proto by jsme vám chtěli předložit tento návrh: potřebujeme všichni zničit alianci IMR jelikož víme, co plánují a to se týká i vás. Je ti určitě jasný jak to víme My nemáme moc šancí zřejmě se dobře umístit na serveru, ale jsme def a dohromady hodně silná def a později nás dobré defaře spolkne lepší ali, ale aby jsme se mohli dobře rozvíjet, potřebujeme zničit nebezpečí aliance IMR. Vy jste hodně útočná ali a my by jsme vám poskytli naši společnou defku, aby jste mohli zorganizovat likvidující útoky na ali IMR. Vesměs by šlo asi o 10 hráčů z jejich ali, zbytek není nebezpečnej. Tak co vy nato? S pozdravem diplomat lepiozo
Re: Návrh z ali ALS a STM
tak jsem to změnil na hlasování, za mě jsem proti. Nemají co nabídnout a na některé jejich hráče od nás chodí útoky. Možná kdyby všechny 4 aliance jejich bloku se sloučili do jedné kde budou nejlepší hráči tak potom by se o tom dalo uvažovat
hlasuji ne, protože
hráči, na které bychom měli utočit, jsou více jak den daleko, bylo by velmi obtížné na dakovou dálku bourat. Navíc deff, alli jak píše exodus45 není tak silná, při sloučení s výše jmenovanými, by to bylo zajímavější, ale i tak je cíl daleko a máme tu hodně jiných, nebezpečnějších.
lublin
lublin
amildur- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 29
Re: Návrh z ali ALS a STM
Pokud k IMR řeknu jednou ano k spojku , je tento návrh narosto bezpředmětný
Darkman- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 23
Similar topics
» Váš návrh na velitele skupiny