ALiancia EX
+3
lensbred
mike7101
drobcek
7 posters
Strana 1 z 1
ALiancia EX
Zdravim
ako sme na tom s alianciou EX?mam v okoli par ich clenu,mozem si do nich rypnut(zautocit) ?
ako sme na tom s alianciou EX?mam v okoli par ich clenu,mozem si do nich rypnut(zautocit) ?
drobcek- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 10
Re: ALiancia EX
Přidávám se k dotazu. S Drobčekem už nemáme v okolí žádné farmy. Jen Ex.
mike7101- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 6
Ahoj, mám pocit, že naše vztahy jsou nijaké s nimi, ale mají tam pár slušných hráčů a nebylo špatné je spíše dostat na naší stranu, jelikož náš nepřítel je dost silný!! Bylo by lepší, kdyby jste vy co je máte blízko, jste s nimi navázali kontakt.
lensbred- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 114
tak s mike7101 sme od vedciny aliancie,tak povediac za humnami cez pol mapky...od vsetkych ,co kukam v okoli su aliancie EX NGHT WoD ,najlaksia korist mi pride ta EX,su v nej aj dobry,aj lamy,trebalo by odseparovat zrno od pliev mal som ich nejakych hracou vycistenych,ale dosla vyzsia moc,a utoky sa zastavili.... a klikat ,a posielat vojackou 20 a viac hodin daleko ma nebavy..
drobcek- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 10
no nevím zda-li je to nejlepší nápád. muj zastup na učet(člen rodiny) je v jejich alianci a co jsem tak odpozoroval tak na tom nejsou nějak špatně mají docela dost vojáků (samozřejmě žádné naše informace nevyzrazuji). problémem je pokud se do nich pustíme tak ztratíme dost jednotek, a aby nás pak SM a spol. nezničili. :-)
Lugr007- Legionář
- Poèet pøíspìvkù : 2
jj souhlas, nebudou to pro Vás výnosné farmy, raději s nimi dejte řeč a spolupracujte s nimi a případně, je pak můžeme natáhnout k nám do koalice na základě vašich dobrých vztahů.
lensbred- Imperián
Hm ... , tak až budete navazovat dobré vztahy, děléte, že mě v podstatě neznáte. Já jim čas od času tužím deff jednotky a zrovna dneske jsem si odebral vesničku. Čili jsem do těch vzájemnéch vztahů mnoho dobrého nepřinesl
Seven- Legionář
- Poèet pøíspìvkù : 2
Stáhnout od nich dobré hráče je dobrá myšlenka. Nicméně na to nemám mandát, nemluvě o tom, že obě naše ally jsou v podstatě plné (59/59 hráčů).
mike7101- Pretorián
taky si myslim ze by bylo lepsi je dostat na naší stranu, tady je pro představu jeden log jedné jejich ofky..
http://travian-reports.net/cz/report/775753180f3
http://travian-reports.net/cz/report/775753180f3
Michal13- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 11
Nemyslel jsme přetáhnout jednotlivce, ale proste jejich alianci na naší stranu.
lensbred- Imperián
Ja jsem se je kdysi snazil uz oslovit a neprisla mi od inmortala ani odpoved tak nevim... nekdo by to mohl zkusit znova
Murobijec- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 8
Asi to nevýjde. Psal jsem si s jedním z vedení, že to společně s hráči projednají, ale dosud se neozval. Buď mají "dlouhé" hlasování nebo to prostě padlo.
mike7101- Pretorián
takhle to napadlo i u me, napsali ze to proberou a uz se nic nedelo, mrknu k nim na forum mam k jednomu od nich zastup
Murobijec- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 8
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: