Váš návrh na velitele skupiny
5 posters
Ai :: Sektory :: Sektor 06 - Dálný západ
Strana 1 z 1
Váš návrh na velitele skupiny
zde můžete podávat návrhy na velitele skupiny, pokud se nedohodnete někoho z vás tim pověřím
Re: Váš návrh na velitele skupiny
Hlasuju pro evil nebo H.R.A.
Dvě koblihy- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 26
nemusime mat velitela ... hlavne ze sa vzdy na niecom dohodneme .. a kazdy bude mat rovnaku vahu slova.. som za postupne nicenie aliancie VL
evil- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 38
Tak proti tomu v zásadě nic nemam, ale potřebujeme teda aspoň nějakýho mluvčího, kterej by imformoval/domlouval se s Exodem. Ale myslím, že lídr grupy je lepší.
Dvě koblihy- Imperián
Potřebujeme velitele. Staří Římané, ač fungovali (jednu dobu) jako republika, vždy, když byli ve válce, volili absolutního diktátora s téměř neomezenou mocí (jen pro otázku válčení). Stejně tak my potřebujeme někoho, kdo řekne: Ty útočíš tady a tam, tenhle to tam pak vykatuje atp. Díky sektorům, které Exodovi daly jistě dost práce, můžeme velmi rychle měnit plány, domlouvat se úzce mezi s sebou (menší pravděpodobnost, že přesné cíle vyzradí špeh ali) a využívat hlavně výhodu rychlosti sektorů.
Pokud to zabijeme tím, že budeme o každé blbosti hlasovat, tak celá Exodova práce (aspoň, co se týče šesté skupiny) bude na nic. A to samozřejmě nechceme, že?
Já hlasuju pro hráče Evil, je na skypu, je silnej, zkušenej a aktivní. A navíc se s tím rozhodně nechci dělat já
Pokud to zabijeme tím, že budeme o každé blbosti hlasovat, tak celá Exodova práce (aspoň, co se týče šesté skupiny) bude na nic. A to samozřejmě nechceme, že?
Já hlasuju pro hráče Evil, je na skypu, je silnej, zkušenej a aktivní. A navíc se s tím rozhodně nechci dělat já
Nadie - Aristin- Pretorián
- Poèet pøíspìvkù : 14
velitel skupinky vybere cíle pro skupinu které se jim hodí třeba vzdáleností. Vybere jako cíl hráče A, B a C a vy si tady už sami můžete rozhodnout na kterou z vesnic půjdete Takže třeba Nadie si vybere že půjde na hráče A vesnici 1, evil si vybere že jde na hráče A vesnici B atd. Někam hodim jak to fungovalo.
Ahojte,
exodus ma zvolil za veduceho tejto skupiny.
Organizuje sa spolocny utok, tak poprosim o 100% ucast.
Utoci sa na aliancie SANDY a NGHT-X. Rozhodol som sa pre SANDY.
Dopad utoku je 24.1.2013 mezi 2:00 až 4:00 ráno.
Vybral som troch hracov ktorych by sme mohli zvladnut.
Droopy
ArchEnemy
Turiel
Kazdý si vyberie jedneho hrača na ktoreho pojde ostrym utokom, a na ostatne jeho dediny posle fake utoky. Pozor fake utok musi pozostavat s viac jednotiek aka je uroven shromazdiska dediny na ktrou utocite. Najlepsie je poslat 20 najlacnejsich vojackov + 1 katapult.
+kazdy si vyberie dalsieho z tychto troch hracov na ktoreho posle len fake utoky na vsetky jeho dediny
fake utoky su velmi dôlezite. kryjete tym ostatnych hracov.
Dufam ze nesklamete a ukazeme ze nasa skupina patri medzi tie lepsie
evil
kazdy napise svoj ostry ciel...
exodus ma zvolil za veduceho tejto skupiny.
Organizuje sa spolocny utok, tak poprosim o 100% ucast.
Utoci sa na aliancie SANDY a NGHT-X. Rozhodol som sa pre SANDY.
Dopad utoku je 24.1.2013 mezi 2:00 až 4:00 ráno.
Vybral som troch hracov ktorych by sme mohli zvladnut.
Droopy
ArchEnemy
Turiel
Kazdý si vyberie jedneho hrača na ktoreho pojde ostrym utokom, a na ostatne jeho dediny posle fake utoky. Pozor fake utok musi pozostavat s viac jednotiek aka je uroven shromazdiska dediny na ktrou utocite. Najlepsie je poslat 20 najlacnejsich vojackov + 1 katapult.
+kazdy si vyberie dalsieho z tychto troch hracov na ktoreho posle len fake utoky na vsetky jeho dediny
fake utoky su velmi dôlezite. kryjete tym ostatnych hracov.
Dufam ze nesklamete a ukazeme ze nasa skupina patri medzi tie lepsie
evil
kazdy napise svoj ostry ciel...
evil- Imperián
Beru Turiel,ostrý na Turiel,ostatní tři fake.
H.R.A.- Legionář
- Poèet pøíspìvkù : 2
Ještě se s parťákem dohodneme, na koho půjdeme, napíšu to sem večer nebo zítra.
Jinak, pro vaši informaci:
Max lvl shromaždiště je dvacet.
Aby byl rozpoznán fake útok, je potřeba shromaždiště na vyšším lvlu, než je počet vojáků.
Takže stačí poslat jako fake 20 vojáků.
Dobré je poslat jeden katapult, díky kterému půjdou stejně pomalu jako katovací vlna.
Když pošlete katapult, stačí poslat zvědy, takže není potřeba utrácet drahé vojáky (neplatí pro germány, ti posílají pálky).
Jinak, pro vaši informaci:
Max lvl shromaždiště je dvacet.
Aby byl rozpoznán fake útok, je potřeba shromaždiště na vyšším lvlu, než je počet vojáků.
Takže stačí poslat jako fake 20 vojáků.
Dobré je poslat jeden katapult, díky kterému půjdou stejně pomalu jako katovací vlna.
Když pošlete katapult, stačí poslat zvědy, takže není potřeba utrácet drahé vojáky (neplatí pro germány, ti posílají pálky).
Stačí napsat jen jméno hráče, nebo mam psát i vesnici?
Půjdu na ArchEnemyho, ale kam ještě nevím.
A snažím se už dlouho všechny naučit, že stačí poslat 19+1, 20+1 je zbytečný. Ale jsem rád, že Nadie už to pochopil.
A snažím se už dlouho všechny naučit, že stačí poslat 19+1, 20+1 je zbytečný. Ale jsem rád, že Nadie už to pochopil.
Dvě koblihy- Imperián
Mě stačí obvykle říct věci jednou )
sorry som v strese, ze som veduci sektoruDvě koblihy napsal:Stačí napsat jen jméno hráče, nebo mam psát i vesnici?
evil- Imperián
děláte mi v tom bordel :-) Pro každý hromadný útok zakládejte nové téma. Jinak měla by se psát i vesnice na kterou se jde, ve vašem sektoru je až moc katů tak aby se zbytečně nestalo že půjdete dva nebo tři na jednu vesnici.
Similar topics
» Váš návrh na velitele skupiny
Ai :: Sektory :: Sektor 06 - Dálný západ
Strana 1 z 1