Nový velitel
3 posters
Ai :: Sektory :: Sektor 03 - Jih
Strana 1 z 1
Nový velitel
1.) Vedení sektoru
Ahoj sektore 3, po dlouhých úvahách a čekání na nového velitele jsem dospěl k závěru že tento post vezmu. Samozřejmě pokud má někdo k tomu výhrady a bude to nadpoloviční většina ze sektoru tak tuto funkci dělat nebudu. Rád bych aby ste své názory napsali na fórum.
2.) Moje zkušenosti a fungování
Travian hraju skoro deset let z různě dlouhými přestávkami, mám zkušenost pouze s funkcí náboráře, prostě chci se na vás naučit vést bojovníky. Samozřejmě jsem otevřen k jakékoli debatě o mých rozhodnutí.
Jako velitel budu důležité sektorové věci konzultovat s hráčem ptical2 a tento hráč má také právo Veta vůči mojim rozhodnutím. Ptical2 je oficiálně můj zástupce.
3.) Pěknou hru
Přeji všem pěknou hru a těším se na dobrou spolupráci.
S pozdravem Lkcb
Ahoj sektore 3, po dlouhých úvahách a čekání na nového velitele jsem dospěl k závěru že tento post vezmu. Samozřejmě pokud má někdo k tomu výhrady a bude to nadpoloviční většina ze sektoru tak tuto funkci dělat nebudu. Rád bych aby ste své názory napsali na fórum.
2.) Moje zkušenosti a fungování
Travian hraju skoro deset let z různě dlouhými přestávkami, mám zkušenost pouze s funkcí náboráře, prostě chci se na vás naučit vést bojovníky. Samozřejmě jsem otevřen k jakékoli debatě o mých rozhodnutí.
Jako velitel budu důležité sektorové věci konzultovat s hráčem ptical2 a tento hráč má také právo Veta vůči mojim rozhodnutím. Ptical2 je oficiálně můj zástupce.
3.) Pěknou hru
Přeji všem pěknou hru a těším se na dobrou spolupráci.
S pozdravem Lkcb
Lkcb- Imperián
- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: Nový velitel
souhlasím a držím ti palce, budu v kontaktu
patronius- Legionář
- Poèet pøíspìvkù : 4
Similar topics
» Hu na MK 25.3 - ZRUŠENO - nový cíl je ALS
» Váš návrh na velitele skupiny
» Hledá se velitel!! Každý se vyjádří!!!
» Velitel skupiny
» hledá se velitel
» Váš návrh na velitele skupiny
» Hledá se velitel!! Každý se vyjádří!!!
» Velitel skupiny
» hledá se velitel
Ai :: Sektory :: Sektor 03 - Jih
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: