Vaše návrhy na velitele skupiny
3 posters
Ai :: Sektory :: Sektor 16 - FoH 1
Strana 1 z 1
Vaše návrhy na velitele skupiny
zde můžete podávat návrhy na velitele skupiny, pokud se nedohodnete někoho z vás tim pověřím
Re: Vaše návrhy na velitele skupiny
Napadá mě jedna hláška z Jáchyma:
"Do počtu jako myslíte teda? Tak, jestli jako myslíte, že v zájmu celku snad. Tak já bych to teda do počtu, kdyby to radši vzal někdo jinej."
A teď vážně. Alibisticky se teho zříkám, neb temu prostě nésu schopné dát dostatek času. Rád pomohu v rámci svéch možností všude, kde bude třeba, ale na takovó funkci se necítím. Brzy by jste litovali
A co se týče návrhů, tak ve vedení se pohyboval Elanius, Sochor i Muf. Ale věřím temu, že by to dobře zvládal i Tonto, Čertice či někdo další. Tak esivá máte někdo trochu času a chutě, tak chutě do teho.
"Do počtu jako myslíte teda? Tak, jestli jako myslíte, že v zájmu celku snad. Tak já bych to teda do počtu, kdyby to radši vzal někdo jinej."
A teď vážně. Alibisticky se teho zříkám, neb temu prostě nésu schopné dát dostatek času. Rád pomohu v rámci svéch možností všude, kde bude třeba, ale na takovó funkci se necítím. Brzy by jste litovali
A co se týče návrhů, tak ve vedení se pohyboval Elanius, Sochor i Muf. Ale věřím temu, že by to dobře zvládal i Tonto, Čertice či někdo další. Tak esivá máte někdo trochu času a chutě, tak chutě do teho.
Seven- Legionář
- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Vaše návrhy na velitele skupiny
Bohužel to také nemohu vzít. Už se udělalo hezké počasí a tak se stavebnictví rozjíždí naplno. Takže čas na tokovou to funkci už nebudu mít .
Sochor- Legionář
- Poèet pøíspìvkù : 1
Similar topics
» Vaše návrhy na velitele skupiny
» Váš návrh na velitele skupiny